Florent 

« | »

In de zomer van 2017 starten BLIX en vier partners van Höcker en hun teams het nieuwe kantoor Florent.

Het kantoor gaat met ongeveer 30 advocaten van start. Oprichters zijn: Yvette Borrius, Pieter van den Brink, Matthijs Brons, Hanneke De Coninck-Smolders, Chris Jager, Kees van de Meent en Jurjen Tuinman. Het kantoor biedt hoogwaardig juridisch advies en ondersteuning bij complexe zaken op het gebied van dispute resolution & governance, insolventierecht & herstructureringen en corporate/M&A.

Florent staat ondernemingen en organisaties bij op de meest essentiële momenten in hun bestaan bij vraagstukken die er voor hen echt toe doen. Van start, fusies & overnames, samenwerkingen, governance vraagstukken en geschillenbeslechting tot herstructurering en insolventie. Het nieuwe kantoor zal in dit verband ook op topniveau dienstverlening op het gebied van vastgoed en arbeidsrecht aanbieden. De aanpak kenmerkt zich door no- nonsense, hands-on en persoonlijke dienstverlening in snel en wendbaar teamverband, tegen redelijke tarieven.

Veel advocaten van Florent werken al geruime tijd met elkaar samen bij de afwikkeling van de faillissementen van warenhuis V&D en restaurantketen La Place. Deze vruchtbare samenwerking heeft bewezen dat sprake is van complementaire expertises waarbij hoge kwaliteit, persoonlijke betrokkenheid, flexibele dienstverlening en ambities naadloos op elkaar aansluiten. De oprichters en hun teams verheugen zich erop met deze krachtenbundeling, vanuit een stevig kantoor met duidelijke focus, voor hun cliënten van wezenlijke betekenis te kunnen zijn.

Contact:

Yvette Borrius
yvette.borrius@florent.nl

Chris Jager
chris.jager@florent.nl

Amsterdam, 22 februari 2017

22 februari 2017 | Artikel