florent internationaal

De advocaten van Florent werken regelmatig in een internationale context; of het nu grensoverschrijdende transacties of procedures betreft. In internationale zaken werken wij intensief samen met vooraanstaande buitenlandse advocatenkantoren. In de loop der jaren hebben wij een uitgebreid internationaal netwerk opgebouwd van kantoren met veelal een vergelijkbaar profiel (corporate boutique).

Florent heeft voor Nederland het exclusieve lidmaatschap van FraudNet, het netwerk van de International Chamber of Commerce (ICC) dat door (internationale) commerciële fraude benadeelde partijen bijstaat.

Omdat wij het belangrijk vinden om te weten met wie wij – en onze cliënten – samenwerken, brengen wij regelmatig een bezoek aan onze buitenlandse collega’s en nemen wij actief deel aan internationale bijeenkomsten, zoals het jaarlijkse congres van INSOL Europe bijeenkomsten en seminars van de International Bar Association (IBA), van The Hague Convention en van de ICC. Door dit alles kunnen wij onze cliënten ook bij grensoverschrijdende kwesties uitstekend bijstaan.